Galatasaray efsanesi Fernando Muslera’nın bu sezon Galatasaray’a veda edeceği konuşuluyor. 13 sezondur sarı kırmızılı formayı başarıyla terleten Uruguaylı kalecinin ayrılığı, taraftarlar arasında merakla bekleniyor.

Samsunspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına 4 günlük aradan sonra başladı Samsunspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına 4 günlük aradan sonra başladı

Muslera Galatasaray’dan Ayrılacak mı?
Muslera, Galatasaray formasıyla 13. sezonunu oynuyor. Geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren Muslera, 1 yıllık yeni bir sözleşme imzalamıştı. Ancak bu sezon sonu itibarıyla sarı-kırmızılı takımdan ayrılması bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk da daha önce yaptığı açıklamalarda Muslera’nın ayrılmak istediğini dile getirmişti. Muslera'nın ailesiyle birlikte ülkesine dönme düşüncesinde olduğu biliniyor.

Muslera’nın Yerine Düşünülen Kaleciler
Galatasaray, Muslera’nın yerine geçecek isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İşte Galatasaray'ın kaleci listesindeki adaylar:

Alex Meret (Napoli)
Doğan Alemdar (Rennes)
Berke Özer (Eyüpspor)
İnaki Pena (Barcelona)

İnaki Pena, Galatasaray taraftarları arasında da büyük destek gören bir isim. Daha önce sarı-kırmızılı formayı giyen Pena, gösterdiği başarılı performansla hafızalarda yer edinmişti.