Fenerbahçe, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala büyük bir adım atıyor. Sarı-lacivertliler, Arjantin ekibi Boca Juniors ile Cristian Medina'nın transferi için anlaşma sağladı. Orta saha bölgesine yapılacak bu takviye, Fenerbahçe'nin kadro derinliğini artırma hedefini destekliyor.
 

Fenerbahçe'den Cristian Medina Hamlesi
Fenerbahçe, kadrodaki eksik bölgeleri tamamlamak adına yoğun bir çaba içinde. Özellikle orta saha bölgesinde yaşanan eksiklikler için harekete geçen sarı-lacivertliler, Fred'in alternatifini buldu. Fenerbahçe'nin, Boca Juniors'la yürüttüğü görüşmelerde sona yaklaşıldı ve Cristian Medina'nın transferi için son teklif yapıldı.

Erkekler Süper Ligi3. hafta maçları tamamlandı Erkekler Süper Ligi3. hafta maçları tamamlandı

Transfer Detayları
Fenerbahçe, Cristian Medina'nın transferi için Boca Juniors'a şu teklifi sundu: 10 milyon dolar + 5 milyon dolar bonus + %20 vergi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusuyla anlaşma sağlayan Fenerbahçe, transferi UEFA'ya bildirmek için hazırlıklara başladı.

Cristian Medina'nın Performansı ve Piyasa Değeri
Cristian Medina, geçtiğimiz sezon Boca Juniors formasıyla 25 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Medina'nın sözleşmesi Haziran 2027'de sona erecek.

Fenerbahçe'nin Cristian Medina transferiyle orta saha bölgesini güçlendirmeyi hedeflediği ve bu transferin takım için önemli bir katkı sağlayacağı belirtiliyor. Transferin gerçekleşmesiyle birlikte, Fenerbahçe'nin UEFA'ya bildirilecek listeye başarılı futbolcuyu eklemesi bekleniyor.