Türkiye'nin gururu Esra Yıldız Kahraman, Paris'te fırtına gibi esiyor! Olimpiyat yarı finaline yükselen milli boksörümüz, büyük bir başarıya imza atarak madalyaya bir adım daha yaklaştı. Peki, bu heyecan dolu maçı kaçırmamak için ne zaman televizyon başına geçmeliyiz? İşte cevabı…

Esra Yıldız Kahraman’ın Başarısı
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda boks branşında kadınlar 57 kiloda son çeyrek final müsabakaları yapıldı. Esra Yıldız Kahraman, Brezilyalı Jucielen Cerqueira Romeu ile karşılaştığı maçı kazanarak adını yarı finale yazdırdı. İlk raundu 5-0 kazanan milli sporcu, ikinci raundu 4-1 kaybetmesine rağmen, son raundu 4-1 kazanarak galibiyeti elde etti.

Yarı Final Maçı Ne Zaman?
Olimpiyat madalyasını garantileyen Esra Yıldız Kahraman, 7 Ağustos Çarşamba günü TSİ 22.30'da Tayvanlı boksör Lin Yu Ting ile finale yükselme maçına çıkacak. Bu heyecan dolu maçı kaçırmamak için televizyon başına geçmeyi unutmayın!

Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Türkiye'nin Gururu: Esra Yıldız Kahraman
Esra Yıldız Kahraman, Türk boks tarihinde önemli bir başarıya imza atmak üzere. Tüm ülkenin destekleriyle şampiyonluğa ulaşabilecek mi? Paris’te fırtına gibi esen milli boksörümüzün yarı final maçını izlemek için ekranlarınızın başında olun!