Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin Meriç Aral ile mi evlendi? Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin Meriç Aral ile mi evlendi?

Hukukçu Ersan Şen ile gazeteci Hacı Yakışıklı canlı yayında birbirine girdi. Suriye meselesinin tartışıldığı anlarda seslerle birlikte tansiyon da yükseldi. Kendisini "hamaset yapmak" ile suçlayan Yakışıklı'ya Ersan Şen "Hakikaten cahilsin sen Hacı" diye yanıt verince Yakışıklı çileden çıktı.

Canlı yayındaki tartışma anları sosyal medyanın da gündeminde. Ersan Şen ve Hacı Yakışıklı birbirlerine sert çıktı. Moderatör Erdoğan Aktaş tarafları yatıştırmakta zorlandı.

tv100'de yayınlanan programda Türkiye'nin Suriye operasyonlarının konuşulduğu sırada Hacı Yakışıklı, Ersan Şen'e "Suriye'den çekilelim mi?" diye sordu. Şen yanıt olarak "Suriye'den çekilmeliyiz. Milletimizin geleceği için Beşar Esad ile anlaşmalıyız. Şehit istemiyorum" diye konuşurken tartışmanın tansiyonu yükseldi.

ERSAN ŞEN'E 'HAMASET' SUÇLAMASI
Bu sırada Yakışıklı, Ersan Şen'in sözlerine yönelik "Bu hamaset, şehitlerimizin üzerinden konuşmak tamamen hamaset" diye çıkıştı.

"HAKİKATEN CAHİLSİN SEN"
Buna sinirlenen Ersan Şen ise Yakışıklı'ya "Hakikaten cahilsin sen Hacı" deyince ipler iyice koptu.

YAKIŞIKLI ÇILGINA DÖNDÜ
Bu sözleri duyan Hacı Yakışıklı bağıra bağıra "Düzgün konuş! Lafını sana iade ediyorum. Bak daha ağır konuşurum" dedi.

Moderatör Erdoğan Aktaş ise tarafların yatıştırmaya çalıştı.