Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan Turkcell Süper Kupa derbisinde Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek kupaya uzandı. Siyah-beyazlı takım, Süper Kupa’yı en son 2021 yılında müzesine götürmüştü ve iki sezonun ardından yeniden şampiyon oldu. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 1. ve 81. dakikada Ciro Immobile, 58. dakikada Jonas Svensson, 90+1. dakikada Rafa Silva ve 90+2. dakikada Mustafa Hekimoğlu kaydetti.

Beşiktaş Yeni Sezona Şampiyonlukla Başladı:

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde sezona giren Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa’yı kazanarak 2024-2025 sezonuna şampiyonlukla başladı. Bu zaferle birlikte Beşiktaş, Süper Kupa’yı üçüncü kez kazanmış oldu.

Erman Toroğlu'ndan Olay Yaratacak Yorum:

Maçın ardından yorumlarda bulunan spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaraylı futbolcular hakkında ilginç bir iddiada bulundu. Toroğlu, "Sanki Galatasaraylı futbolcular, Büyükekşi'nin gidişine çok üzülmüş gibiydi. Büyükekşi olsaydı daha mutlu oynarlardı. 5 takım, Büyükekşi ile beraber oynuyordu," dedi.

Maçın Detayları:

Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu

Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlanan maçta, siyah-beyazlı takımın golleri erken dakikalarda gelmeye başladı. Ciro Immobile'nin 1. dakikada attığı golle öne geçen Beşiktaş, 58. dakikada Jonas Svensson'un golüyle farkı ikiye çıkardı. 81. dakikada yine Immobile'nin golüyle skor 3-0'a geldi. Maçın son dakikalarında Rafa Silva ve Mustafa Hekimoğlu'nun golleriyle Beşiktaş, rakibini 5-0 yenerek kupaya uzandı.

Galatasaray'ın Performansı:

Galatasaray, Beşiktaş karşısında beklenen performansı sergileyemedi ve farklı mağlup oldu. Bu mağlubiyetin ardından Galatasaray'ın teknik ekibi ve oyuncuları üzerinde büyük bir baskı oluştu. Erman Toroğlu'nun iddiası, Galatasaraylı futbolcuların motivasyonunu sorgulayan tartışmalara neden oldu.