Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla şehre kazandırılan bu tesis, 1850 metre yükseklikte farklı branşlarda profesyonel spor takımlarının ve sporcuların tercihi olmaya devam ediyor.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin Özellikleri:

Konum: 1850 metre rakımda, Erciyes Dağı'nın eteklerinde.
Tesisler: 8 adet Futbol Sahası, Olimpik Yüzme Havuzu, Basketbol Sahası, Voleybol Sahası, Profesyonel Fitness Salonu.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Sporun Yeni Cazibe Merkezi Oluyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anadolu’nun incisi Erciyes Dağı’nda yeni sezona hazırlanan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin spor tutkunları için büyük bir cazibe merkezi haline geldiğini açıkladı. Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla şehre kazandırılan bu tesis, 1850 metre yükseklikte farklı branşlarda profesyonel spor takımlarının ve sporcuların tercihi olmaya devam ediyor.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin Özellikleri:

Konum: 1850 metre rakımda, Erciyes Dağı'nın eteklerinde.
Tesisler: 8 adet futbol sahası, Olimpik yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, profesyonel fitness salonu.
Hizmetler: Profesyonel ve amatör sporcular için kamp ve antrenman imkanları.
Başkan Büyükkılıç, yapılan yatırımlarla Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin profesyonel ve amatör sporun yeni gözdesi olma potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Erciyes’in her boyutuyla yaz ve kış sporlarına hazır olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, 1850 rakımda, Erciyes’in eteklerinde, spor tutkunları için muhteşem bir merkez. 8 adet futbol sahası, Olimpik yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası ve profesyonel fitness salonu ile profesyonel ve amatör sporcuların gözdesi oluyor” dedi.

Silah kaçakçıları ve uyuşturucu satıcılarına operasyon: 17 tutuklama Silah kaçakçıları ve uyuşturucu satıcılarına operasyon: 17 tutuklama

Erciyes, 12 Ay Sporun Merkezi
Başkan Büyükkılıç, Erciyes’i 12 ay sporun merkezi haline getirme yolunda büyük gayret sarf ettiklerini belirterek, “Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’miz uluslararası boyutta, takımlarımızın yurt dışına gitmek zorunda olmadan Erciyes’imizde kamp yapabileceği ve konaklayabileceği her türlü imkânı sunan bir tesis” ifadelerini kullandı.

Sporculara Davet
Doğayla iç içe spor yapmanın gerçek keyfinin Kayseri Erciyes’te olduğuna dikkat çeken Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni keşfetmeyen tüm sporcu ve spor takımlarını Erciyes’e davet etti.