Spor öncesi hafif ve enerji dolu bir şeyler arıyorsanız, bu enerji topları tam size göre. Hem kolay hem de lezzetli olan bu tarif, sadece 35 dakikada hazırlanıyor ve enerjinizi artırıyor.

Spor yapmadan önce enerjinizi artırmak için sağlıklı bir atıştırmalığa ne dersiniz? İşte size 35 dakikada hazırlayabileceğiniz enerji topları tarifi; hem sağlıklı hem de lezzetli.

Enerji dolu ve sağlıklı bir atıştırmalık arayan sporcular için harika bir tarif: Enerji topları. Bu tarif ile spor öncesi enerjinizi artırabilir ve lezzetli bir atıştırmalık keyfi yaşayabilirsiniz.

Malzeme Listesi

2 adet muz
1 su bardağı yulaf
2 yemek kaşığı bal
3 yemek kaşığı damla çikolata
1 tatlı kaşığı tarçın

Hazırlanışı

Muzları bir kabın içine alıp ezdikten sonra bal, yulaf, damla çikolata ve tarçını ekliyoruz.

Ardından tüm malzemeleri iyice harmanladıktan sonra top şeklini verip 30 dakika kadar buzdolabında bekletiyoruz.

MasterChef eleme adayları belli oldu! 19 Eylül Perşembe dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef eleme adayları belli oldu! 19 Eylül Perşembe dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Püf Noktası

Tüm malzemeleri zevkinize uygun şekilde arttırabilir ya da azaltabilirsiniz.

Enerji topları tarifi, spor yapmadan önce ihtiyacınız olan enerjiyi sağlıklı ve lezzetli bir şekilde almanıza yardımcı olacak. Sadece 35 dakikada hazırlayabileceğiniz bu atıştırmalık, enerjinizi artırmanın yanı sıra, lezzetli bir alternatif sunuyor. Hem kolay hem de sağlıklı olan bu tarif, spor öncesinde ideal bir seçenek. Deneyin ve enerjinizi artırın. Afiyet olsun!