Hitit Üniversitesi ile Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında “Emekliler Yılı” kapsamında hayata geçirilmesi planlanan faaliyetlerde işbirliği yapmak üzere protokol imzalandı.

Hitit Üniversitesi, topluma hizmet faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak devam ediyor. Bu noktada Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile emeklilere yönelik gerçekleştirilmesi planlanan eğitim ve faaliyetleri kapsayan yeni bir işbirliğine gidildi.

Bursa'da Osmangazi Çocuk Tiyatrosu perde açtı Bursa'da Osmangazi Çocuk Tiyatrosu perde açtı

Protokol, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ömer Tök tarafından imzalandı. Protokol ile emeklilere yönelik ortak çalışmalar, projeler ve programlar hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ömer Tök, yapılan işbirliğinin önemine değinerek emeklilere yönelik yapılan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ise üniversite olarak toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

Şehrin dinamikleriyle ortak çalışmalar gerçekleştirmeyi önemsediklerini ifade eden Rektör Öztürk, “Topluma hizmet bağlamında şehrimizin dinamikleriyle ortak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni bir işbirliği olarak Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz Ömer Tök ile emeklilerimize yönelik çeşitli eğitim ve faaliyetleri içeren protokolümüzü imzaladık. Hayırlara vesile olsun.” dedi.