İstanbul Jet, yakıt depolama tesisi yatırımlarını Balkanlar'a taşımayı hedefliyor İstanbul Jet, yakıt depolama tesisi yatırımlarını Balkanlar'a taşımayı hedefliyor

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mamak Şube Başkanı Murat Tokgöz, yaptığı açıklamada Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla geçen yıl emeklilere verilen 5 bin liralık ödemenin her yıl düzenli olarak yapılmasını talep etti. Tokgöz, bu ödemenin “Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi” adı altında her yıl bir maaş tutarında verilmesi gerektiğini belirtti.

Emeklilere 5 Bin Liralık İkramiye Talebi
Tokgöz, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünün geçen yıl coşkuyla kutlandığını hatırlatarak, 2023 yılında emeklilere tek seferlik 5 bin lira ödeme yapıldığını anımsattı. Bu ödemenin emeklilerin kış aylarına daha rahat girmesini sağladığını belirten Tokgöz, “Bu ikramiyenin her yıl verilmesi emeklilerimizin refahına katkı sağlayacak ve Cumhuriyet Bayramı’nı daha coşkuyla kutlamalarına vesile olacaktır” dedi.

'Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi' Talebi
TÜED Mamak Şube Başkanı Tokgöz, emeklilerin taleplerini şu sözlerle dile getirdi: “Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle verilen bu ödemenin, her yıl 'Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi' adıyla devam ettirilmesini talep ediyoruz. Milyonlarca emeklimiz için bu ikramiye, ekonomik anlamda bir nefes olacaktır.”