21 yaşındaki Damian Hurley, annesinin rol aldığı "Strictly Confidential" adlı filmin yönetmen koltuğuna oturdu. Filmde, aktris Pear Chiravara ile sevişme sahneleri bulunan Elizabeth Hurley'nin sahnelerini oğlu yönetti. Ayrıca filmin senaryosunu da genç Hurley'nin yazdığı belirtildi.

Ebeveynlerin müstehcen sahnelerini izlemek genellikle çocuklar için rahatsız edici bir durum olarak kabul edilse de, bu durum Damian Hurley için bir sorun teşkil etmedi. Bu durum, Elizabeth Hurley ve oğlu Damian arasındaki profesyonel ve kişisel ilişkinin özgün ve alışılagelmişin dışında olduğunu gösteriyor.

Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Elizabeth Hurley, Amerikalı iş adamı Steve Bing ile olan ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Damian ile olan yakın ilişkisini sık sık sosyal medya paylaşımları ile gündeme getiriyor. Annesinin cesur pozlarından rahatsız olduğunu daha önce ifade eden Damian'ın, annesinin bu tür sahnelerini yönetme kararı, sosyal medyada geniş çaplı yankı uyandırdı.