Erkek voleybolun köklü kulüplerinden Tokat Belediye Plevnespor lig faaliyetlerine ara vermişti. Geçtiğimiz sezon altyapısından yetiştiği gençlerle mücadele ettiği AXA Sigorta Efeler Ligi'nden 1. Lig'e düşen Tokat Belediye Plevnespor, yeni sezonda 1. Lig'deki hakkını dondurma kararı aldı. 

İdare Mahkemeleri'ne 2 yeni mahkeme daha... Toplam sayı 214'e yükseldi İdare Mahkemeleri'ne 2 yeni mahkeme daha... Toplam sayı 214'e yükseldi

Bu kararla ilgili spor servisimize açıklamalarda bulunan Tokat Belediye Plevnespor yöneticisi Mehmet Elibol, “Bunu tüm spor sever hemşerilerimiz biliyorlar, ama artık takımların deplasman masrafları ağırlaşıyor. Gönül ister ki tüm spor branşlarında ilimiz Tokat’ı temsil edelim ama bununda bir ekonomi olarak bedeli var. Tokat Belediye Plevnespor yönetimi olarak oturup konuştuk, hesaplarımızı yaptık. Hem futbolda hem de voleybolda bu işin faturasının ağır olduğu kanaatine vardık. Yönetim olarak Efeler Liginden düşen Tokat Belediye Plevnespor Voleybol Takımının 1. Lig hakkını dondurduk. Yönetim olarak daha çok voleybol sevdalısı genç sporcuları bulup, sporcu yetiştirmeye yönetim olarak devam edeceğiz. Altyapılara daha çok önem verip, bölgemizdeki yetenekli sporculara tabi ki kapımız açıktır. Bizim amacımız Tokat Voleybol sporuna yeni gençleri kazandırdıktan sonra tekrar voleybol sporunu seven hemşerilerimize daha güçlü bir Tokat Belediye Plevnespor takımını tüm hemşerilerimize parkelerde izlettireceğiz. Efeler Liginde daha güçlü bir takımla Tokat ismini duyurmak istiyoruz” diyerek sözlerine son verdi.