Ehlibeyt Kudret Dağı Vakfı Çorum Şubesi Cemevi 10 Aşure Etkinliği'nde Çorum halkı ile buluşuyor.

Tarihçesi, tadı, manası yüzyıllardır yaşanan onca olaylarla yüklü anlamları taşıyan aşure, hepimizin ortak geçmişinde yer aldığı gibi geleceğe de taşınıyor.

Başkan Er: “Karşılama merkezindeki çalışmalar yüzde 99 oranında tamamlandı” Başkan Er: “Karşılama merkezindeki çalışmalar yüzde 99 oranında tamamlandı”

100.000 kişilik Şükür Lokması ile sık sık adını duyuran ve Çorum halkı ile bir araya gelerek sohbetlerle, etkinliklerle, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla  tüm canlılarla hemhal olan Ehlibeyt Kudret Dağı Vakfı Çorum Şubesi Cemevi bu kez Aşure etkinliği gerçekleştirecek.

Vakıf tarafından yapılan açıklamada, “Farklı tatların birleşip tek bir tadı ortaya çıkardığı gibi, farklı fikirlerin birleşerek birlikte ve beraberlikte her şeyin hayat bulacağını söyleyen ve her fırsatta Alevi Bektaşi felsefesinin birleştirici tutumunu, Ehlibeyt'in aydınlık ışığını, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini dile getiren ve bu yönde çalışmalarını bizzat sürdüren vakfımızın Genel Başkanı Erdal Doğan'ın öncülüğünde Ehlibeyt Kudret Dağı Vakfı Çorum Şubesi Cemevi'nde 5 Ağustos 2023 Cumartesi günü saat 16.00'da düzenleyeceğimiz şiir dinletileri, aşıklarımızın nefesleri ve semah gösterilerinin de olacağı Aşure Etkinliğine tüm Çorum halkını davet ediyoruz. Adresimiz Bahçelievler Mahallesi Bahar 20. sokak no: 10-A’ da bulunmaktadır” ifadelerine yer verildi.