"Süt Kardeşler", ilk kez büyük usta Nejat Uygur tarafından sahnelendi. Şimdi ise Uygur'un yetenekli oğulları Süheyl ve Behzat Uygur tarafından yeniden hayat buluyor. Oyunun yönetmenliğini Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler üstlenirken, kadroda Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Deniz Pulaş, Nurten İnan, Ömer Yılmaz, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Lidya Ersemiz gibi yetenekli isimler yer alıyor. Oyun, dönemin kostümleri ve dekoruyla seyirciyi adeta 1950'li yıllara götüren, danslar ve eğlenceli sahnelerle dolu bir deneyim sunacak.

Bakan Ersoy duyurdu: Yurt dışına kaçırılan 2 bin 500 yıllık eser Türkiye’ye iade edildi Bakan Ersoy duyurdu: Yurt dışına kaçırılan 2 bin 500 yıllık eser Türkiye’ye iade edildi

Çorum Devlet Tiyatro Salonunda 20 Mayıs akşamı saat 20:00'de sahnelenecek olan "Süt Kardeşler", 7'den 70'e herkesi güldürmeyi ve aynı zamanda sinirlerini bozmaya hazırlanıyor. Bu eşsiz "asabi-komedi" oyun, seyircilere nostaljik ve keyifli bir gece yaşatmayı hedefliyor.

Çorumlu tiyatro severler, bu unutulmaz deneyimi kaçırmamak için 20 Mayıs'ta "Süt Kardeşler" oyununu izlemeye davet ediliyor. Efsane oyunun yeniden sahnelenmesiyle, seyircilere nostaljik ve keyifli bir gece vaat ediliyor. 

Naci Aygün