MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamalar Türkiye’de büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Bahçeli’nin, “Tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın” sözleri sonrasında siyaset arenası hareketlenmiş durumda. Öne çıkan yeni bir gelişmeye göre, İYİ Parti’den 15 milletvekilinin MHP’ye geçmek için harekete geçtiği iddia edildi.

MHP’ye Geçmek İçin Talepte Bulundular

EKOL TV’de yer alan habere göre, İYİ Parti’den 14-15 milletvekilinin MHP’ye geçmek için talepte bulunduğu iddia edildi. Bu gelişmenin Bahçeli’nin yaptığı açıklamalar sonrasında yaşandığı belirtiliyor. Kulislerde konuşulan bu iddia, Türkiye siyasetinde önemli bir hareketliliğe işaret ediyor.

Kulis Bilgileri: “Bahçeli’nin Açıklamaları Sonrası”

2025 yılında Türkiye ekonomisi için ayrılan bütçe miktarları belli oldu 2025 yılında Türkiye ekonomisi için ayrılan bütçe miktarları belli oldu

EKOL TV muhabiri, konuyla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiye göre, İYİ Parti’den 14-15 vekilin MHP’ye geçme talebinde bulunduğu belirtiliyor. Bu milletvekillerinden bazıları daha önce istifa etmiş isimler. Bunlar arasında Dursun Ataş da yer alıyor. MHP, bu talepleri değerlendirme aşamasında.”