Özdemir, özellikle son zamanlarda Oğuzhan Koç ile boşanma süreciyle sıkça anılırken, bir yandan da Adım Farah dizisindeki etkileyici performansıyla ekran severlerin beğenisini kazanıyor. Bu dönemde oyuncunun oy kullanma konusundaki hassasiyeti de dikkat çekiyor.

Sosyal medya üzerinde oldukça aktif olan ve milyonlarca takipçisi bulunan Özdemir, "Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum" şeklinde bir çağrıda bulundu. Takipçilerinden büyük destek gören bu paylaşımın ardından Özdemir, "Seçime katılım az" şeklindeki yorumları ele alarak, seçimlere katılımın düşük olduğu iddiasına karşı çıktı.

Melih Gökçek’in tüm mal varlığına haciz konuldu, banka kartları bloke edildi Melih Gökçek’in tüm mal varlığına haciz konuldu, banka kartları bloke edildi

Özdemir, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla, "Katılım az değil, oy verme işlemi kısa sürüyor" ifadesini kullanarak seçimlere katılımın aslında yüksek olduğunu ve oy verme sürecinin hızlı olduğunu belirtti. Paylaşımına kalp emojisi ekleyerek dikkat çeken Özdemir'in bu mesajı, takipçilerinden yoğun beğeni ve yorum aldı.