Delibal Filmi Konusu Nedir?
Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Delibal, aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun’un aşkını anlatıyor. Mimarlık öğrencisi ve müzik tutkunu Barış, hayatın tadını çıkaran bir gençtir. Füsun'u gördüğü anda hayatında daha önce hiç yaşamadığı bir duyguyla karşılaşır. Barış, üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmayı hedefleyen Füsun’u aşka ikna eder ve ikili evlenir. Her şey masal gibi giderken, bir gün bu masal bozulur.

Delibal Filmi Oyuncuları Kimler?

Filmde dikkat çeken oyuncu kadrosu şöyle:

Çağatay Ulusoy - Barış
Leyla Lydia Tuğutlu - Füsun
Hüseyin Avni Danyal - Tarık
Nazan Kesal - Selma
Mustafa Avkıran - Hayri
Laçin Ceylan - Macide
Bahtiyar Engin
Zafer Akkoyun - Haydar
Defne Kayalar
Toprak Sağlam - Filiz
Baturalp Yılmaz - Gitarist
Mert Carım - Ahmet
Barış Aytaç - Onur
Ali Seyitoğlu - Tunç
Kıvılcım Ural - Nisan
Emre Karaoğlu - Taner

Akçeşme-Boztepe yolu sorunu hala çözülmedi Akçeşme-Boztepe yolu sorunu hala çözülmedi

Delibal Filmi Nerede Çekildi?
Delibal filmi, İstanbul'un çeşitli mekanlarında çekildi. Çekim yerleri arasında Karaköy, Nişantaşı, Burgazada ve Bilgi Üniversitesi'nin Santral Kampüsü bulunuyor.

Film Hakkında Detaylar
Yönetmenliğini Ali Bilgin'in, senaristliğini ise Yıldırım Türker'in üstlendiği Delibal, tutkulu bir aşk hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Bu akşam NOW TV'de yayınlanacak olan film, izleyicilere duygusal anlar yaşatacak.

Delibal filmi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Bu akşam NOW TV'de ekranlara gelecek olan filmi kaçırmayın!