Ünlü şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile ilişkisi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 2018 yılında başlayan ve 1.5 yıl süren Cem Yılmaz ile ilişkisi boyunca yaşadığı duyguları ve sonrasında yaşananları samimiyetle paylaştı.

"Konduramadım" Demişti, Şimdi "Meğer Ben Körmüşüm" Diyor

Samyeli, Yılmaz ve Sarıkaya'nın ilişkisi ortaya çıktığında ihanet haberlerine sert tepki göstermiş ve "Hiç ihtimal vermedim ve konduramadım" demişti. Ancak son açıklamasında, bu durumu kabullenememenin kendi hatası olduğunu belirtti: "Oradan şunu öğrendim; konduramamak da seninle ilgili bir konu. Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün."

"Eski Sevgiliyle Yeniden İlişki Mümkün Değil"

Hudutsuz Sevda 2 sezon ne zaman başlıyor? Hudutsuz Sevda 2 sezon ne zaman başlıyor?

Program sunucusu Kaan Ölker'in "Eski sevgilinizle yeniden ilişki yaşar mısınız? Sizin için ex’ten next olur mu?" sorusuna net bir şekilde "Olmaz" yanıtını veren Samyeli, ilişkilerin belirli bir dönem için güzel olduğunu ve zaman geçtikçe insanların değiştiğini ifade etti: "O, o dönem güzeldi. İnsanlar bir süre geçtikten sonra farklı kişiler olmaya başlıyor. O ilişkinin tekrar aynı hislerle inşa edilebilmesi mümkün değil."

"Eski Sevgililerimin Yeni İlişkileriyle Anılmaktan Rahatsızım"

Defne Samyeli, eski sevgililerinin yeni ilişkileriyle ilgili haberlerde adının geçmesinden rahatsızlık duyduğunu da belirtti. "Bitmiş, sonlanmış, herkes kendi yoluna gitmiş. Artık temcit pilavı gibi oldu. Sanki iki kişi birbirinin listesine giriyormuş gibi anılıyor. Yaşanan aşkı da küçültüyor bu durum" ifadelerini kullandı.