Çorum'da gönülleri birleştirecek Şükür Lokması! Çorum'da gönülleri birleştirecek Şükür Lokması!

Çorum Belediyesi, yapımı devam eden Bedesten ve Çok Katlı Yer Altı Otopark Projesi kapsamında oluşturulan yeni meydanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleriyle faaliyete geçirecek. Meydanda düzenlenecek olan Resul Dindar konseri, projeye ait ilk büyük etkinlik olarak dikkat çekecek.

2021 yılında Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde inşaatına başlanan Bedesten ve Çok Katlı Yer Altı Otopark Projesi'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Yer altı otoparkı ve kaba inşaat çalışmaları tamamlanan projenin genel olarak yüzde 90’ı tamamlandı.

Yer Altı Otoparkı: İki katlı, 211 araç kapasiteli yer altı otoparkı kısmı tamamlandı.
Bedesten İnşaatı: Bedestenin inşaatı büyük oranda bitmiş olup, üst yapı çalışmaları da hızla ilerliyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri

Yeni meydanda düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde, ünlü sanatçı Resul Dindar konser verecek. Konser programı şu şekilde olacak:

Oğuzhan Cevizci: Saat 20.00
Resul Dindar: Saat 21.30

Başkan Aşgın'dan Açıklama

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, konser öncesinde Bedesten ve yer altı otoparkı ile üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Yüklenici firmadan inşaatın son durumu hakkında bilgi alan Başkan Aşgın, projenin kısa süre içerisinde hizmete açılacağı müjdesini verdi. Projenin toplam inşaat alanı 12,500 metrekare olup, Bedesten kısmında 25 adet işyeri bulunacak.