Bursa Nilüfer Belediyesi’nde görevli hemşehrimiz ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Onur Topkül'ün amcası olan Zabıta Memuru Rıza Topkül, önemli bir başarıya daha imza attı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği tırmanışlarla, ülkemizin en yüksek zirvelerine tırmandı.

Zafer Tırmanışları: 5 Zirve, 10 Gün

Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu

Rıza Topkül ve üç dağcı arkadaşı, “30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Zafer Tırmanışları” adlı projeyle, 10 gün içinde Türkiye'nin en yüksek beş zirvesine tırmanarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu zorlu tırmanışta Ağrı Dağı, Hakkari Cilo Reşko Dağı, Bitlis Süphan Dağı, Rize Kaçkar Dağı ve Kayseri Erciyes Dağı gibi ülkemizin en önemli dağlarının zirvelerine ulaştılar.

Rıza Topkül ve dağcı arkadaşları, zirvelere ulaştıklarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak tırmanışlarına anlamlı bir boyut kattılar. Bu tırmanışlar, hem milli bayramın coşkuyla kutlanmasına katkı sundu hem de büyük zaferin kahramanlarını unutmadığımızı bir kez daha gösterdi.