Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği

Kayseri’de yaşayan Çorumlu genç yetenek Emre Yoldaş, Türkiye'nin dev kulüplerinden Fenerbahçe'ye transfer oldu. Minik futbolcu, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerek Fenerbahçe altyapısına katılmayı başardı.

Emre Yoldaş Kimdir?

2013 doğumlu olan Emre Yoldaş, futbola Kayseri’de Fatih Yurt Futbol Akademisi'nin alt yaş kategorilerinde başladı. Burada sergilediği üstün yetenek ve performansla kısa sürede altyapı antrenörlerinin dikkatini çekti. Genç yetenek, geçtiğimiz ay Fenerbahçe altyapı seçmelerine katılarak önemli bir başarıya imza attı.

Fenerbahçe'ye Transferi Resmileşti

Fenerbahçe altyapı hocalarının beğenisini kazanan Emre Yoldaş’ın transferi kısa sürede resmiyet kazandı. Minik futbolcu, Fenerbahçe'nin U12 kategorisinde forma giyecek ve yeteneklerini büyük bir platformda sergileme fırsatı bulacak.

Aileden Futbol Mirası

Emre Yoldaş, Çorumlu eski futbolcu Seyit Yoldaş'ın oğlu. Seyit Yoldaş, Çorum'da Ulukavakspor formasıyla amatör futbol oynamış ve daha sonra polis memuru olarak görev yapmaya başlamıştı. Oğlu Emre’nin futbol yeteneği, babasının izinden giderek Türkiye'nin dev kulübü Fenerbahçe'de parlayacak.