Gaziler Günü: Gaziler ve askerlerden oluşan koro konser verdi Gaziler Günü: Gaziler ve askerlerden oluşan koro konser verdi

Çorumlu genç şair Emrullah Bardakcı, Peygamber Efendimize olan sevgisini "Gül Yüzlü Efendim" adlı şiir kitabıyla ifade ediyor. Kitap, Bardakcı'nın bu derin duygusunu şiirler aracılığıyla okuyuculara aktarıyor.

Şiirlerin İlham Kaynağı
Emrullah Bardakcı, Peygamber Efendimize (S.A.V) hitaben şiir yazmaya bir rüya sonrası başladığını belirterek, bu şiirlerin “bir aşkın itirafı” olduğunu dile getiriyor. Genç şair, elinden geldiğince ve dilinin döndüğünce yazdığı bu şiirlerle, Peygamberimize olan sevgisini en samimi duygularıyla ifade ettiğini vurguluyor.

Kitabın Yayın Detayları
“Gül Yüzlü Efendim” isimli şiir kitabı, Samsun’da Kardeşler Ofset Matbaacılık tarafından basıldı. Kitapta yer alan 71 şiir, okuyuculara Peygamber Efendimiz (S.A.V) ile ilgili derin hisler ve manevi bir bağ sunuyor. Kitap, manevi şiirler sevenler için eşsiz bir eser olarak öne çıkıyor.

Emrullah Bardakcı’nın “Gül Yüzlü Efendim” kitabını temin etmek isteyenler, 0 555 090 95 30 numaralı telefon üzerinden irtibata geçebilirler. Bu şiir dolu eser, okuyuculara hem Çorumlu bir şairin kaleminden çıkan duygu dolu dizeleri hem de Peygamberimize duyulan derin sevgiyi sunuyor.

“Gül Yüzlü Efendim” şiir kitabı, Emrullah Bardakcı’nın Peygamber Efendimize (S.A.V) duyduğu derin sevginin bir yansıması olarak okuyucularla buluşuyor. Genç şairin bu eseri, manevi şiirler ve edebiyat severler için ilham verici bir yolculuk sunuyor.