Slimkent TOKİ’de bu sefer de aidat krizi! Slimkent TOKİ’de bu sefer de aidat krizi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum Merkez Üçköy ve Örencik köylerinde meydana gelen büyük yangın felaketinin ardından köyleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tahtasız, köy muhtarlarına ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve hasar tespiti ile mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli adımları atacağını ifade etti.

Mehmet Tahtasız, İl Genel Meclis Üyeleri Veli Uysal ve Ümit Er ile birlikte, yangından etkilenen Üçköy Muhtarı Hasan Sezgin ve Örencik Köyü Muhtar Azası Sadık Çalışkan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tahtasız, yangının yarattığı tahribatın boyutlarını yerinde inceledi ve köy halkına destek mesajı verdi.

Tahtasız, yaptığı açıklamada, “Bu zor günlerde, yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangınla mücadele eden tüm ekiplere ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca, hasar tespitinin en kısa sürede yapılacağını ve mağduriyetlerin giderilmesi noktasında üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğini vurguladı.