Çorum’da artan sıcaklıklarla birlikte vatandaşların suya olan ilgisi de hızla arttı. Özellikle çocuklar, serinlemek ve eğlenmek için kentin çeşitli bölgelerindeki süs havuzlarına yöneliyor. Ancak bu havuzlar, çocuklar için büyük bir tehlike arz ediyor.

Çorum Park içinde yer alan süs havuzu, çocukların en çok tercih ettiği yerlerden biri. Sıcaktan bunalan çocuklar, “Dikkat havuza girmek tehlikeli ve yasaktır. Elektrik Vardır” uyarı levhasına rağmen havuza girmekten çekinmiyorlar. Güvenlik tedbirlerinin yetersiz olduğu bu havuzda, çocuklar tehlikenin farkında olmadan oyunlarına devam ediyor.

Çorum'da korkunç kaza: 19 yaşındaki genç traktör altında can verdi Çorum'da korkunç kaza: 19 yaşındaki genç traktör altında can verdi

Vatandaşlardan Belediye'ye Çağrı: "Tedbir Alın!"

Duyarlı vatandaşlar, çocukların can güvenliği için belediyeye çağrıda bulunarak, “İnsanların canı yanmadan lütfen tedbir alınsın. Allah göstermesin bir can kaybı veya yaralanma olduğunda bunun vebalini kim verecek?” diye seslendiler. Belediyenin, elektrik uyarısı yaptığı bu havuzda çocukların tehlike altında olduğunu belirten vatandaşlar, acil önlem alınması gerektiğini vurguluyor.

Çorum halkı, yetkililerin bir an önce harekete geçmesini bekliyor.