Çorum Haber

Çorum’da kış hazırlıkları: Salça ve mısır ziyafeti bir arada

Çorum'da kış hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Doğal köy domatesleriyle salça yapan vatandaşlar, geleneksel yöntemlerle büyük bir emek sarf ediyor. Salça kazanlarının kaynadığı odun ateşi, aynı zamanda bir başka lezzet için de kullanılıyor: közde mısır.

Abone Ol

Çorum’da kışlık yiyeceklerin en önemlilerinden biri olan salça, köy domatesleriyle özenle hazırlanıyor. Vatandaşlar, odun ateşinde saatlerce kaynattıkları salçayı yoğun bir tempoyla kışa hazırlıyorlar. Bu süreçte, kadınlar bir yandan salça yapımını...

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }