Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı tahminlere göre Çorum'da bu hafta havanın Cuma ve Cumartesi günlerinde gök gürültülü ve sağanak yağışlı olması beklenirken, pazar günü güneşli olacağı tahmin ediliyor.

Çorum'un çiftçileri borç batağında! Kuraklık ve dolu felaketi üretimi çökertti Çorum'un çiftçileri borç batağında! Kuraklık ve dolu felaketi üretimi çökertti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden (MGM) alınan bilgilere göre Çorum'da etkili olan kavurucu sıcaklarının etkisi yarından itibaren azalacak.

MGM tarafından yapılan tahminlere göre bu hafta Çorum'da pazar gününe kadar gök gürültülü ve sağanak yağışlı olması bekleniyor.

MGM’nin yaptığı hava durumu tahminleri ise şöyle;

25 Temmuz Perşembe günü havanın parçalı bulutlu ve güneşli olması beklenirken, en düşük 16 derece ve en yüksek 32 olması tahmin ediliyor.

26 Temmuz Cuma günü havanın gök gürültülü ve sağanak yağışlı olması beklenirken, en düşük 17 derece ve en yüksek 31 derece olması tahmin ediliyor.

27 Temmuz Cumartesi günü havanın gök gürültülü ve sağanak yağışlı olması beklenirken, en düşük 16 derece ve en yüksek 29 derece olması tahmin ediliyor.

28 Temmuz Pazar günü havanın açık ve güneşli olması beklenirken, en düşük 13 derece ve en yüksek 24 derece olması tahmin ediliyor.