ÇOSAD Başkanı Pehlivan: Mesleki eğitim, ülkemizin geleceği için kritik! ÇOSAD Başkanı Pehlivan: Mesleki eğitim, ülkemizin geleceği için kritik!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Meclisi Üyesi Ezgi Eşmen Tüfekçi, Belediye Halk Ekmek büfelerinin denetlenmesini isteyerek, bazı büfelerin lokantalara toplu ekmek satışı yaptığına dair ihbar aldıklarını, bu durumun vatandaşı mağdur ettiğini söyledi.

Halk Ekmek büfelerinin uygun fiyatta ekmek üreterek, sağlıklı ve kaliteli bir şekilde dağıtımını yaptığını belirten Tüfekçi, bazı büfe çalışanlarının lokantalara toplu ekmek sattığı yönünde şikayetler geldiğini söyledi.
Çorum Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında gündem dışı söz alan CHP Belediye Meclisi Üyesi Ezgi Eşmen Tüfekçi, toplu ekmek satışı nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu belirterek, bu büfelerin biran önce denetlenmesi gerektiğini dile getirdi.

Tüfekçi, ayrıca Halk Ekmek büfesi sayısının da artırılması gerektiğini kaydetti.

"GEREKLİ UYARIYI YAPTIK"

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise, “Geçtiğimiz ay belediyemize, bir lokantaya Halk Ekmek büfesinden çok sayıda ekmeğin verildiği ile ilgili bir ihbar geldi. İhbardan sonra gerekli uyarılar o lokantaya yapıldı. Bir daha böyle bir şey yapılırsa lokantayla ilgili işlem yapılacağını belirttik. Bu ve benzer durumları lütfen bizlere ihbar edin” dedi.