Çorum Emniyet Müdürlüğü, 12-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında kent genelinde suçla mücadele operasyonlarına hız kesmeden devam etti. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, şehirde asayiş ve güvenliği sağlamak amacıyla düzenlenen operasyonlar sonucunda çok sayıda silah, bıçak ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yoğun Denetim ve Kontroller
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 44 adet sabit ve seyir halinde uygulama yapılarak, 22 kahvehane, 14 kafe, 21 çay ocağı, 8 oyun salonu ve 11 otopark detaylı bir şekilde kontrol edildi.

Suç Unsurlarına Darbe
Yapılan denetimlerde 2.243 kişi sorgulanırken, aranan 6 şahıs yakalanarak adalete teslim edildi. Ayrıca, 17 adet ateşli silah, 8 adet kesici/delici alet, 12 adet şarjör ve 250 adet fişek ele geçirildi. Uyuşturucu ile mücadelede de başarılı sonuçlar alınarak, 222 adet sentetik ecza ve 5,72 gram bonzai yakalandı.

Trafik Denetimleri
973 araç üzerinde yapılan kontrollerde 7 araca toplamda 178.470,00 TL idari para cezası uygulandı ve 1 araç trafikten men edildi.

Çorum’da korkutan kaza: Motosiklet ve otomobil çarpıştı, kurye yaralandı Çorum’da korkutan kaza: Motosiklet ve otomobil çarpıştı, kurye yaralandı

Çorum Emniyet Müdürlüğü, şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması için 24 saat teyakkuzda olduklarını belirterek, “Şehrimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için görevimizin başındayız” ifadesini kullandı. Kentte yaşayan vatandaşlar ise yapılan bu denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getiriyor.