Çorum'da yaz aylarının gelmesiyle birlikte günlük hava durumu merak konusu oluyor. 3 Temmuz Çarşamba günü için yapılan son meteorolojik değerlendirmeler, günün nasıl geçeceğine dair net bilgiler sunuyor. İşte Çorum için güncel hava durumu tahmini.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Trakya, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bolu, Muş, Bitlis, Van, İstanbul'un batısı ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Çorum'un liderleri, Bakanlarla buluştu: Çorum için kritik talepler masada! Çorum'un liderleri, Bakanlarla buluştu: Çorum için kritik talepler masada!

3 TEMMUZ ÇORUM HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre Çorum, bugün parçalı bulutlu ve güneşli bir gün geçirecek. Gün içinde sıcaklıkların 35 dereceye kadar yükselmesi beklenirken, en düşük hava sıcaklığının ise 14 derece olacağı tahmin edildi.

Çorum'da rüzgar 12 km hızla batı yönünden esecek.

Editör: Kubilay Olcan