Çorum'un yeni vali yardımcısı görevine başladı: Cengiz Nayman kimdir? Çorum'un yeni vali yardımcısı görevine başladı: Cengiz Nayman kimdir?

Çorum Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 

Kurul üyelerinin katılımı ile yapılan toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme sunumları yapılarak, başta yaz okullarının entegrasyonu ve koordinasyonu olmak üzere yapılacak program, etkinlik ve çalışmalar değerlendirildi. 

Okulların kapanması ile birlikte bu yazı çok aktif bir şekilde geçireceklerini belirten Vali Dağlı, belediye, üniversite, tüm kurumlar, ilgili STK'lar, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Satranç Federasyonu, Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu İl Temsilcilikleri ile birlikte birçok sanatsal, kültürel ve sportif faaliyet gerçekleştireceklerini ve mümkün olan en fazla çocuğa-gence bu imkanları sağlamak için işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, İl Jandarma Komutanı Naim Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ile kurum temsilcileri katıldı.

Editör: Kubilay Olcan