Çorum İl Özel İdaresi, genişleyen kadrosuna 57 yeni işçi eklemek için kapılarını açıyor. Farklı pozisyonlar için yapılan bu daimi iş alımında KPSS şartı yok. Başvurular bugün sona eriyor. Peki başvurular nasıl yapılır, başvuruları şartları neler? İşte detaylar...

Çorum'da dehşet anları: Caddede yürüyen kadın bıçaklı saldırıya uğradı Çorum'da dehşet anları: Caddede yürüyen kadın bıçaklı saldırıya uğradı

Çorum İl Özel İdaresi, çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere 57 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı aranmayan bu işçi alımı için başvurular bugün sona eriyor. İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne yapılacak başvurularla, iş arayanlar için büyük bir fırsat kapıda.

İş arayanlar dikkat! Çorum İl Özel İdaresi, farklı birimlerde görevlendirilmek üzere 57 daimi işçi alacağını açıkladı. KPSS şartı aranmadan yapılan bu alımda, temizlik işçisinden inşaat mühendisine kadar birçok pozisyonda eleman aranıyor. Başvuruların bugün sona ereceği bu fırsatta, iş arayanlar için büyük bir fırsat sunuluyor.

Alım yapılacak pozisyonlar ise şöyle: 6 temizlik işçisi, 3 konkasör, 4 pick up şoförü, 2 vidanjör yardımcı eleman, 1 boru kaynak elemanı, 2 ekskavatör operatörü, 15 kamyon şoförü, 1 torna kaynak ustası, 1 oto elektrik ustası, 4 motor ve mekanik ustası, 1 fren ustası, 4 tır şoförü, 1 dozer operatörü, 1 kanal kazıcı operatörü, 4 aşçı, 3 greyder operatörü, 3 lastikli yükleyici operatörü ve 1 inşaat mühendisi.

Başvurular, bugün sona ermekte olup İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne yapılacak. İş arayan vatandaşlarımızın bu fırsatı kaçırmamaları ve başvurularını zamanında tamamlamaları büyük önem taşıyor.

İlana başvuru detayları linki tıklayınız

Editör: Kubilay Olcan