Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünü coşku ve gurur içinde kutladı. Etkinlik kapsamında düzenlenen “Zafer Yürüyüşü”, yağmurlu hava koşullarına rağmen büyük bir katılım ve heyecanla gerçekleştirildi.

Zafer Yürüyüşü Detayları

Zafer Yürüyüşü, Bahabey Caddesi İpek Taksi Kavşağı'ndan başlayarak Atatürk Anıtı’na kadar devam etti. Katılımcılar, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganlarıyla yürüyüş boyunca coşku ve birlikteliği yansıttı. Yürüyüş sırasında, ellerinde Türk bayrakları ve dev Atatürk posterleri taşıyan grup, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak büyük bir zaferin coşkusunu yaşadı.

Etkinliğe, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Milletvekili Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Güngör, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Meriç, İl Gençlik Kolları Başkanı Arzum Meryem Akdoğan, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kıvanç Azman, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

19 Eylül Çorum Elektrik Kesintisi: Hangi mahalleler elektriksiz kalacak? 19 Eylül Çorum Elektrik Kesintisi: Hangi mahalleler elektriksiz kalacak?

İl Başkanı Dinçer Solmaz ve Milletvekili Mehmet Tahtasız, Atatürk Anıtı önünde yapılan törende katılımcılara hitap ederek, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nün 102. yılını kutladılar. Yağmurlu havaya rağmen etkinliği destekleyen tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

Hatıra Fotoğrafı ve Etkinlik Sonu
Yürüyüşün ardından, katılımcılar Anıt önünde hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği sonlandırdılar. Bu anlamlı etkinlik, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemini ve Türk milletinin birlik ve beraberliğini bir kez daha vurguladı.