Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre, 25 Haziran Salı günü Çorum'da hava parçalı bulutlu ve sıcak geçecek. Sabah saatlerinde 28°C olan sıcaklık, öğleden sonra 34°C'ye kadar yükselecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Afyonkarahisar, Trabzon, Rize, Artvin ve Hakkari çevreleri ile Ordu ve Giresun’un iç kesimleri, Van ve Ağrı'nın doğusu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ile Kıyı Ege’de kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

25 Haziran Salı Çorum Hava durumu

Çorum'da bugün hava, az bulutlu ve güneşli geçecek ve gün boyunca herhangi bir yağış beklenmiyor. Sabah 28°C olan sıcaklık, öğleden sonra 34°C'ye kadar yükselecek.

Yedaş saat verdi: Çorum'da bu mahalleler bugün elektriksiz kalacak! Yedaş saat verdi: Çorum'da bu mahalleler bugün elektriksiz kalacak!

Rüzgarlar, genellikle doğu yönlerden eserek hafif, zaman zaman ise orta kuvvette hissedilecek. Vatandaşların gün içerisindeki aktivitelerini planlarken hava durumunu göz önünde bulundurmaları yararlarına olacak.

Editör: Merve Kayış