Memur-Sen'den CHP'li vekile eşofman eleştirisi: "Neden rahatsız oldunuz?" Memur-Sen'den CHP'li vekile eşofman eleştirisi: "Neden rahatsız oldunuz?"

Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Çorum'un Kargı, Osmancık ve Laçin ilçelerinde bir dizi inceleme ve ziyaret gerçekleştirdi. Vali Dağlı'nın ziyaretleri, yeni atanan yerel yöneticilerle tanışma ve ilçelerdeki kamu hizmetlerini değerlendirme amacını taşıdı.

Kargı İlçesinde Yoğun Program

Vali Dağlı, ilk olarak Kargı ilçesini ziyaret etti. Burada, kısa süre önce göreve başlayan Kargı Kaymakamı Furkan Aksoy ve Belediye Başkanı Hamit Dereli ile bir araya geldi. Her iki yetkiliye de başarı dileklerini ileten Dağlı, ilçede önemli görülen yerel yönetimlerle etkileşimi pekiştirdi.

Aynı zamanda Kargı Müftülüğü tarafından açılan 4-6 yaş grubu çocuklar için yaz Kur'an kursunun açılışını yapan Vali Dağlı, burada çocuklarla sohbet etti ve kursların önemine değindi. Vali, gençlik merkezleri ve kursların çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutacağına vurgu yaptı.

Osmancık ve Laçin İlçelerine Ziyaretler

Daha sonra Osmancık ilçesine geçen Vali Dağlı, burada da yeni görevine başlayan Osmancık Kaymakamı Furkan Duman'ı ziyaret etti. Baltacı Mehmet Paşa Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, ilçedeki kamu yatırımları ve emniyet konuları ele alındı.

Son durağı Laçin olan Vali Dağlı, burada da yeni göreve başlayan Kaymakam Emre Konak'ı ziyaret etti ve ilçede yürütülen kamu hizmetlerini değerlendirdiği bir toplantıya katıldı.