Anayasa’nın 3. maddesi hedefte mi? Eğitim-İş’ten Numan Kurtulmuş’a suç duyurusu Anayasa’nın 3. maddesi hedefte mi? Eğitim-İş’ten Numan Kurtulmuş’a suç duyurusu

Çorum OSB’de gerçekleştirilen önemli toplantıya, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Özden Özgür Yalçın ve bazı kurum yetkilileri katıldı. Toplantının ana gündem maddeleri arasında sanayicilerin görüş ve talepleri, OSB'deki istihdam arttırıcı çalışmalar ve altyapı projeleri yer aldı.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, toplantıda sanayicilerin ihtiyaçlarına yönelik yapılacak çalışmaların hızlandırılacağını belirterek, "OSB'deki sanayicilerimizin taleplerini dikkate alarak, bölgedeki istihdamı arttırmaya yönelik projelere ağırlık vereceğiz. İçme suyu ve elektrik altyapı çalışmalarının da kısa sürede tamamlanması için gerekli adımları atacağız," dedi.

Toplantıda, Çorum OSB'nin büyümesi ve gelişmesi için gerekli olan altyapı yatırımlarının önemi vurgulanırken, sanayicilerin daha verimli çalışabilmeleri için atılacak adımlar detaylandırıldı. Sanayiciler, bölgede yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirirken, yetkililer bu konuların üzerine titizlikle eğileceklerini ifade etti.