Program dahilinde Çorum merkeze 3, Alaca’ya 2, Bayat, Boğazkale, Dodurga, Kargı, Mecitözü, Laçin, Oğuzlar, Ortaköy ve Uğurludağ'a birer, İskilip, Sungurlu ve Osmancık’a ise ikişer olmak üzere dağılım yapılacak. İmzalanan protokolle birlikte, Çorum merkez ve çeşitli ilçelerdeki dini kurumlarda çalışacak personel, altı ay süreyle görev yapacak.

1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak olan program, yıl sonunda, 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. Programa katılacak olanlar haftada altı gün çalışacaklar ve pazar günleri tatil yapacaklar.

Başvurular ne zaman başlayacak?

Başvurular, 10 Haziran 2024 Pazartesi günü başlayıp, 14 Haziran 2024 Cuma günü saat 23:59’a kadar sürecek. Adaylar, İŞKUR’un internet sitesi üzerinden veya ALO-170 hattı üzerinden başvuru yapabilecekler. Başvurular, ikametgâh bilgilerine göre sınıflandırılacak ve İl Müftülüğü tarafından oluşturulan bir komisyon tarafından değerlendirilecek.

Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Çorum Belediyesi'nde tansiyon yükseldi: CHP'li üyeler meclis salonunu terk etti Çorum Belediyesi'nde tansiyon yükseldi: CHP'li üyeler meclis salonunu terk etti

Başvuru sonuçları 27 Haziran Perşembe günü İŞKUR İl Müdürlüğü ve yüklenici kurum panolarında ilan edilecek. Başvuru koşulları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İŞKUR’da kayıtlı işsiz olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak gibi şartlar bulunuyor.