Çorum, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporuna göre, sağanak yağışın etkisi altına giriyor. 3 Mayıs Cuma aralıklarla gün boyu sürecek sağanak yağışların Pazar gününe kadar devam etmesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre Çorum hava durumunun bugün sağanak yağışın etkisi altında olması bekleniyor.

Castrol’un simülasyon deneyimi Çorum’da ustaları büyüledi! Castrol’un simülasyon deneyimi Çorum’da ustaları büyüledi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çorum'un 3 Mayıs Cuma günü için hava durumu raporunu yayımladı.

Kentte bugün sağanak yağışlı hava etkili olacak. En düşük hava sıcaklığı 10, en yüksek hava sıcaklığı ise 16 dereceye olması bekleniyor. 

Yağışlar Pazar günene kadar sürecek!

Meteoroloji'nin tahminlerine göre Çorum'da bugün başlaması beklenen sağanak yağışların hafta boyunca devam edeceği öngörülüyor. Pazar gününe kadar devam edeceği düşünülen yağışlarda vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için gerekli tedbirleri alması konusunda uyarıldı.

Çorum'da beklenen sağanak yağışlar, kentin hava durumunu önemli ölçüde etkileyecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların hafta boyunca devam edeceğini ve vatandaşların gerekli tüm tedbirleri alması gerektiğini belirtiyor. Özellikle dışarı çıkarken şemsiyelerinizi yanınıza almayı unutmayın ve olası su baskınlarına karşı dikkatli olun.