Çorum'da hafta sonu için plan yapacaklar dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre, 9 Haziran Pazar günü Çorum'da hava parçalı bulutlu ve sıcak geçecek. Sabah saatlerinde 14°C olan sıcaklık, öğleden sonra 30°C'ye kadar yükselecek.

Çorum'da 8 saat sürecek elektrik kesintileri 20 Eylül: Hangi mahalleler etkilenecek? Çorum'da 8 saat sürecek elektrik kesintileri 20 Eylül: Hangi mahalleler etkilenecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Kayseri, Sivas, Adana, Hatay, Osmaniye, Ordu, Tokat ve Siirt çevreleri ile Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

9 Haziran Pazar Çorum Hava durumu

Çorum'da bugün hava, parçalı bulutlu geçecek ve gün boyunca herhangi bir yağış beklenmiyor. Sabah 14°C olan sıcaklık, öğleden sonra 30°C'ye kadar yükselecek. Hava sıcaklıkları mevsim normalleri çerçevesinde seyredecek.

Rüzgarlar, genellikle kuzey yönlerden eserek hafif, zaman zaman ise orta kuvvette hissedilecek. Vatandaşların gün içerisindeki aktivitelerini planlarken hava durumunu göz önünde bulundurmaları yararlarına olacak.

Çorum'daki bu stabil hava koşulları, açık havada yapılacak etkinlikler ve günlük işler için ideal koşullar sunuyor. Hava durumuyla ilgili daha fazla bilgi ve güncellemeler için haber sitemizi takip etmeye devam edin.