Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Çorum FK'da daha önce 27 Haziran Perşembe günü olarak duyurulan toplanma tarihi, kulüp yönetiminin son toplantıları neticesinde 30 Haziran Pazar gününe ertelendi. Çorum FK, bu tarihte Çorum'da kampa girerek yeni sezon öncesi hazırlıklarına start verecek. Takım, bu süreçte 10 gün boyunca yoğun bir ön hazırlık programı yürütecek. Çalışmalar, takım dinamiklerini güçlendirmeyi ve taktik disiplini artırmayı amaçlayacak.

Çorum'daki ilk etap sonrasında takım, iki günlük bir dinlenme molası alacak. Dinlenme döneminin ardından 12 Temmuz'da Çorum FK, Bolu Termal Otel'de ikinci etap kamp çalışmaları için tekrar bir araya gelecek. 14 gün sürecek bu kamp döneminde, kırmızı-siyahlı ekip, hem fiziksel kondisyonunu üst seviyelere çıkarmak hem de hazırlık maçlarıyla taktiksel açıdan kendini test etmek için ter dökecek.

Kampın Bolu ayağında yapılacak hazırlık maçlarının detayları henüz kesinleşmese de, bu maçlar takımın yeni sezon stratejisini şekillendirmede kritik bir rol oynayacak. Ayrıca, kampın iki aşamalı olabileceği de görüşülen konular arasında yer alıyor.

Trabzonspor, Macaristan'da hazırlıklarını sürdürüyor Trabzonspor, Macaristan'da hazırlıklarını sürdürüyor

Çorum FK'nın, yeni sezona hazırlık süreci, taktiksel derinlikleri, takım uyumu ve oyuncuların bireysel performanslarının artırılması üzerine yoğunlaşarak, sezona mümkün olan en iyi başlangıcı yapma hedefi taşıyor.

Editör: Kubilay Olcan