Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, geçen sezonki hedeflerinin üzerine koymak istediklerini bunun içinde kadroya 6-7 tane daha transfer yapmaları gerektiğini söyledi. 

Yeni sezonun ikinci etap çalışmalarını Bolu’da sürdüren kırmızı siyahlı takımın Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Adanaspor ile oynanan maçın ardından basın mensupları ile sohbet toplantısı yaptı.

Binicilik paralimpik oyunları nedir? Binicilik paralimpik oyunları neden Google Doodle oldu? Binicilik paralimpik oyunları nedir? Binicilik paralimpik oyunları neden Google Doodle oldu?

Özbalta, geçen sezon yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri konusunda bilgiler verdi. Genç teknik adam geçen sezonki iskelet kadrosunu koruduklarını ve üzerine özellikle genç transferlerden isimler kattıklarını belirterek ‘Gerçekten kadromuza yetenekli gençlerden isimler kattık. Ancak bunların bu ligde oynayabilmeleri için tecrübe kazanması ve pişmesi gerekiyor. Bu gençlerimiz gelecek yıllarda bu takımın iskelet kadrosunu oluşturacaklar” dedi.

Özbalta, “Çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bu noktada en büyük eksiğimiz ise henüz kadromuzun tam oluşmaması geliyor. Biz belli bir disiplin içinde oynayan bir takımız ve bu dönemde yapacağımız fiziksel ve takımsal çalışmaları tam yapmamız çok önemli.

Başkanımız bu konuda gerçekten büyük bir çalışma yapıyor. Mevcut kadro ile ilgili konuları halletti ve takımın ihtiyaç duyduğu transferler içinde yoğun bir çaba içinde. Ekonomik olarak kaynak bulma noktasında gece gündüz çalışıyor. Ümit ediyorum ki bu hafta içinde yapacağımız transferlerle kadromuzu büyük oranda şekillendiririz.

Belli mevkilerde çok eksiğimiz var. Bir kaleci, bir sağbek, bir savunmanın ortasına iki tane kanata transfer lazım. Geçen sezon bu noktada yaşadığımız sıkıntıları bu sezon tekrar yaşamamak için kesinlikle 6-7 tane takviyeye ihtiyacımız var. Oğuzhan başkan özverili bir çalışma içinde. Kendisi ile görüşmemizde transferde daha fazla geç kalmamamız gerektiğini söyledim oda bunun farkında ve çalışmalarını görüşmelerini sürdürüyor.” açıklamasında bulundu.