Çorum FK Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın, Perşembe günü oynanacak olan play-off çeyrek final maçı öncesinde “Biz Çorum’uz, Çorum Siz” sloganıyla şehrin dört bir yanını donatıyor.

Göreve başladığı günden itibaren Çorum FK’nin başarısı için gecesini gündüzüne katarak çalışan Başkan Oğuzhan Yalçın’ın liderliğindeki Çorum FK, Süper Lig kapısına dayandı.

Başkan Yalçın, Çorum’un ve Çorumluların da Süper Lig yolunda harekete geçmesi için çeşitli çalışmalar yapıyor. Yalçın, son olarak da kentin tüm semtlerini “Biz Çorum’uz, Çorum Siz” sloganıyla üzerinde Çorum FK futbol takımı, taraftar görüntüsü, merhum belediye başkanları Dr. Turhan Kılıçcıoğlu ve Prof. Dr. Arif Ersoy’un da fotoğraflarının yer aldığı bir afiş hazırlattı.

Trabzon'da 3 nesildir tekvandoyla uğraşan Aydemir ailesi, tecrübelerini yeni nesillere aktarıyor Trabzon'da 3 nesildir tekvandoyla uğraşan Aydemir ailesi, tecrübelerini yeni nesillere aktarıyor

Afişler, bugünden itibaren Çorum’un tüm semtlerinde billboardlarda ve Raketlerle yer alacak. 

“Bu şehrin çocukları Çorumsporlu Doğar” yazılı afişlerle birlikte Çorumluların maça olan ilgisinin artırılması amaçlanıyor.

Editör: Hüsrev Türksal