Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, taraftarlarına olan desteğini bir kez daha gösterdi. Ankara deplasmanına giden Çorum FK taraftarlarına yemek ikramı yaparak onları mutlu eden Yalçın, bu jestiyle taraftarlarla olan güçlü bağını bir kez daha pekiştirdi.

Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın'dan Taraftarlara Jest

Ahlatcı Çorum FK, Y. Malatyaspor’u 4-0 gibi net bir skorla geçerek ligdeki ilk galibiyetini alırken, kulüp başkanı Oğuzhan Yalçın da yine taraftarları unutmadı. Ankara deplasmanına gelen Çorumlu taraftarlara her zamanki gibi yemek ikramında bulunan Yalçın, bu jestiyle bir kez daha taraftarların gönlünü kazandı.

Kadıköy’de oynanacak derbi cep yakacak! Kadıköy’de oynanacak derbi cep yakacak!

Deplasmana Gelen Taraftarlara Yemek İkramı

Oğuzhan Yalçın, daha önce birçok kez deplasmana giden taraftarlara, sayısına bakmaksızın yemek ikramında bulunmuştu. Bu geleneği sürdüren Yalçın, Ankara'ya Çorum'dan gelen taraftarlar için yemek organize etti. Yalçın’ın bu davranışı, kulüp ve taraftarlar arasında güçlü bir bağın kurulmasında önemli bir rol oynuyor.

Mevlid Kandili Mesajı

Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, bugünün Mevlid Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yalçın, yayımladığı mesajda, Mevlid Kandili’nin tüm İslam âlemine huzur ve mutluluk getirmesi dileklerinde bulundu. Aynı zamanda, Çorumlu futbolseverlerin de kandilini kutlamayı ihmal etmedi.