Çorum'un İskilipli Atıf Hoca Parkı yakınlarında inşa edilecek olan Çorum Barosu'nun yeni hizmet binası için ihale geçtiğimiz gün Ankara'da yapıldı. İhaleye 30’a yakın firma katıldı ve 45 milyon 600 bin liralık teklifin ardından Ankara merkezli bir firma ihaleyi kazandı.

Çorum Barosu Başkanı Av. Turan Kalıpcı, yeni hizmet binasının ihale sürecinde destek veren isimlere teşekkürlerini sundu. Kalıpcı, Anayasa Mahkemesi Üyesi Çorumlu hemşehrimiz Kenan Yaşar’a, AK Parti Çorum Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatcı ve Av. Oğuzhan Kaya’ya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Ramiz Erinç Sağkan’a desteklerinden dolayı minnettarlığını ifade etti.

2050 Metrekarelik Yeni Binada Modern Tesisler

Beş kattan oluşacak ve toplamda 2050 metrekarelik bir alana sahip olacak olan yeni hizmet binasında, avukatların ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çeşitli modern olanaklar sunulacak. Binada, kapsamlı bir kafeterya, komisyon odaları ve büyük konferans salonları bulunacak.

TOKİ Çorum’da arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat, 48 ay vade! TOKİ Çorum’da arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat, 48 ay vade!

Çorum Barosu'nun yeni hizmet binasının inşaatına Ağustos ayında başlanması planlanıyor. Yeni binanın tamamlanmasıyla birlikte, Çorum Barosu’nun hizmet kalitesinin artması ve daha geniş ve modern alanlarda faaliyet göstermesi hedefleniyor. Bu gelişme, bölgedeki hukuk hizmetlerinin modernize edilmesini ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulmasını sağlayacak.

Çorum'da Hukuk Alanında Büyük Bir Değişim Başlıyor

Çorum Barosu'nun yeni hizmet binası, şehirdeki hukuk hizmetleri açısından büyük bir yenilik ve iyileşme sürecinin başlangıcı olarak görülüyor.