Çorum Barosu Başkanı Av. Turan Kalıpcı, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBB Birlik delegelerinden oluşan heyet Ankara'da bir takım ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan'a yapılan ziyarette 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Çorum Barosu Hizmet Binası yapım işi ihalesi ile ilgili olarak Baro Başkanı Av. Turan Kalıpcı tarafından bilgi verildi. Kalıpcı, desteklerinden dolayı Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan'a teşekkür ederken, ihale süreci ile ilgili hususlar istişare edildi.

 Ardından TBMM'de Çorum Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatcı ve Av. Oğuzhan Kaya'yı ziyaret eden heyet, her iki meslektaşlarına da Çorum Barosuna göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek, Çorum Adliyesi Ek Binasının da bir an önce Çorum'un hizmetine sunulmasına yönelik taleplerini ilettiler. 

102 yaşındaki Hacer Nine'nin sağlık sırrı: Hastane yüzü görmeden 100 yılı geride bıraktı! 102 yaşındaki Hacer Nine'nin sağlık sırrı: Hastane yüzü görmeden 100 yılı geride bıraktı!

Milletvekilleri de her durumda mensubu oldukları Çorum Barosunun yanında olduklarını ifade ettiler.

Son olarak ise Çorum Barosu önceki dönem baro başkanı Anayasa Mahkemesi üyesi Kenan Yaşar ziyaret edildi. 

Çorum Barosu Başkanı Av. Turan Kalıpcı, Kenan Yaşar'ın baro başkanlığı döneminde gerek hizmet binasının yapım işine öncülük etmesi, gerekse de Çorum Barosuna olan her türlü hizmet ve desteğinin hiç bir zaman unutulmadığını belirterek, en yakın zamanda gerçekleşmesini bekledikleri temel atma törenine Kenan Yaşar'ı da davet etti.