Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), 38. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 

38. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Çorum ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, 14 Ağustos 1986 yılında faaliyete başlayan Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun ilk başkanının M. Hakan Yılgör olduğunu ifade ederken, kuruluşundan bu zamana kadar federasyonda başkanlık görevini üstelenen Hakan Yılgör başta olmak üzere Halil İbrahim Kaya, Gazi Alıç ve Sefer Kurtaran’a teşekkür etti.

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bünyesinde 74 kulübün bulunduğunu kaydeden Arıcı, bunlardan 40’ının futbol branşında faaliyet gösterirken, 34 kulübün ise bireysel sporlar alanında faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.
Federasyonumuzun 38. yılını kutlamanın şerefine nail olmanın güzel bir duygu olduğunu dile getiren Ferhat Arıcı, "Şunu belirtmek isterim ki kuruluşundan bu güne kadar federasyonumuzun ve sporun gelişmesine katkıda bulunmaya amatör spor kulüplerimizin daha güzel ve iyi imkanlarda adeta bir sendika gibi hak ve hukuklarını koruma mücadelesinde yanında olmaya devam edeceğiz.

Bursa Gürsu'nun yetenekli kramponları eğitilecek Bursa Gürsu'nun yetenekli kramponları eğitilecek

‘Bizim bu şehre dair rüyalarımız var, hayallerimiz var, hedeflerimiz var’ diyerek, bugüne kadar federasyonumuz bünyesinde amatör spora hizmet etmiş çeşitli kurullarda görev almış hakkın rahmetine kavuşmuş büyüklerimize Allah’tan rahmet yaşayanlara ise Rabbim'den uzun ömürler niyaz ediyorum” dedi.