CHP Çorum, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkulu bir yürüyüşle anıyor. Yürüyüş, Bahabey Caddesi'nden başlayarak Atatürk Anıtı’na kadar sürecek ve katılımcılar Türk bayrakları ile Atatürk ve silah arkadaşlarını anacak.

19 Eylül Çorum Elektrik Kesintisi: Hangi mahalleler elektriksiz kalacak? 19 Eylül Çorum Elektrik Kesintisi: Hangi mahalleler elektriksiz kalacak?

CHP Çorum’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel “Zafer Yürüyüşü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünü coşkulu bir etkinlikle kutlayacak. Bu özel gün vesilesiyle düzenlenecek “Zafer Yürüyüşü”, Çorum halkını ve partilileri bir araya getirecek.

Yürüyüşün Detayları
CHP Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz’ın duyurduğu bilgilere göre, Zafer Yürüyüşü bu akşam saat 19.30’da Bahabey Caddesi İpek Taksi Kavşağı’ndan başlayacak. Yürüyüş, Atatürk Anıtı’na kadar sürecek. Katılımcılar, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısını yaşatacaklar.

CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz, etkinliğe tüm Çorum halkını ve partilileri davet etti. Solmaz, bu yürüyüşün, Zafer Bayramı’nın anlamını vurgulamak ve toplumsal birlikteliği güçlendirmek amacı taşıdığını belirtti. Katılımcılar, zaferin önemini ve Cumhuriyetin değerlerini coşkulu bir şekilde kutlama fırsatı bulacaklar.