Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak, yeni sezona iddialı bir şekilde devam ediyor. Oyuncu kadrosuna yeni ve tanıdık isimlerin katılımıyla dikkat çeken program, bu sezon da sürpriz bir gelişmeye sahne oldu. Gürhan Altundaşar, bir dönem ayrıldığı Çok Güzel Hareketler ekibine geri döndü.

Gürhan Altundaşar’ın Dönüşü

Okullardaki temizlik polemiğine MEB'den yanıt! Okullardaki temizlik polemiğine MEB'den yanıt!

Bir süre önce Güldür Güldür Show'da rol alan Gürhan Altundaşar, Çok Güzel Hareketler'den ayrılarak kariyerine farklı bir yön vermişti. Ancak, bu sezon eski ekibine geri dönme kararı aldı. Altundaşar’ın dönüşü, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Yetenekli oyuncu, daha önce de Çok Güzel Hareketler’deki performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.

Hamza Yazıcı da Geri Döndü

Geçtiğimiz sezonlarda ekibin bir başka sevilen ismi Hamza Yazıcı da kadroya geri dönmüştü. Böylece, Çok Güzel Hareketler ekibi eski yıldızlarını yeniden bir araya getirerek, seyirciye hem nostaljik hem de yenilikçi bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Yeni sezonuyla da seyirciden tam not alan Çok Güzel Hareketler 2, Yılmaz Erdoğan'ın sanat yönetmenliğinde yoluna güçlü bir şekilde devam ediyor. Hem eski hem de yeni isimlerin katkılarıyla program, Türkiye'nin en çok izlenen komedi şovları arasında yerini sağlamlaştırdı.