İdare Mahkemeleri'ne 2 yeni mahkeme daha... Toplam sayı 214'e yükseldi İdare Mahkemeleri'ne 2 yeni mahkeme daha... Toplam sayı 214'e yükseldi

CHP lideri Özgür Özel, içki içtiği bir partide çekilen fotoğrafların ardından tepkilere yanıt verdi. Rakı içtiğini ve bu durumu gizlemeye gerek olmadığını ifade eden Özel, içki içmeyenlere de saygı gösterdiğini belirtti.

CHP Lideri Özgür Özel: "Bir Duble Rakı İçtim, İçki İçmeyene de Saygı Gösteririm"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yakın zamanda sosyal medyada yayımlanan rakı fotoğrafları hakkında açıklamalarda bulundu. Televizyonda yaptığı konuşmada, kişisel hayatının başkanlık öncesi gibi devam ettiğini belirtti ve rakı içtiğini duyurdu.

Rakı Fotoğrafları Üzerine Açıklama

Özel, İstanbul'da deniz kenarında bir mekanda arkadaşlarının eşine yaptığı sürpriz partiye katıldığını ve burada rakı içtiğini açıkladı. Sosyal medyada paylaşımı yapılan fotoğraflar hakkında konuşan Özel, kendisini takip eden birinin görüntülerini paylaşarak “içkili mekan” algısı oluşturduğunu söyledi.

"Merak Ediyorsa Bir Duble Rakı İçtim"

Özel, rakı içtiğini gizlemediğini fakat içki içmeyenlere de saygı duyduğunu ifade etti. “Birisi beni takip etmiş, karşıdan video çekmiş, 'Özgür Özel içkili restoranda bilmem bir şey yapıyor' diye. Merak ediyorsa bir duble de rakı içtim. Onu da içki içmeyi şeytanlaştıracaklar gizleyeceğiz diye bir şey yok,” dedi.

Saygı ve Özgürlük Mesajı

Özgür Özel, içki içmeyenlere saygı gösterdiği gibi içki içenlere de aynı şekilde saygı gösterdiğini belirterek, “Ben içki içtiğimi gizlemem ama kimsenin gözüne de sokmam. İçki içmeyene de saygı gösteririm, içene de saygı gösteririm. Bu özgürlüklerin hepsinin kullanılmasından yanayım,” şeklinde konuştu.