Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde anlamlı bir tören düzenledi. Çorum Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen resmi törene katılan CHP'liler, törenin ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Çorum’da 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı! Çorum’da 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı!

Törene, CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Milletvekili Mehmet Tahtasız, CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Güngör, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Meriç, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kıvanç Azman, 22. Dönem CHP Çorum Milletvekili Av. Feridun Ayvazoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, milletvekili ve belediye başkan adayları, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birçok partili katıldı.

CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz, gençlerle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sunduktan sonra, katılımcılara hitaben 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Solmaz, bayramın ülkenin bağımsızlığı ve özgürlüğü açısından taşıdığı anlamı dile getirdi.

Törenin ardından CHP’liler, Atatürk Anıtı önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.