Manchester City ile Inter arasında gerçekleşecek olan büyük maçın tüm detayları burada: Saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda canlı olarak izleyebilirsiniz.

CANLI YAYIN | Manchester City - Inter UEFA Şampiyonlar Ligi Karşılaşması

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor! İki dev takım; Manchester City ve Inter, kozlarını paylaşmak için sahaya çıkıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği bu büyük mücadele, 18 Eylül Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak. Peki, bu önemli maç hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek? İşte detaylar:

Manchester City - Inter Maçı Ne Zaman?
Manchester City ile Inter arasındaki heyecan dolu UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması, 18 Eylül Çarşamba günü saat 22:00'de oynanacak. Futbol tutkunları, bu büyük mücadeleyi kaçırmamak için saatleri şimdiden ayarlayabilir.

Manchester City - Inter Maçı Hangi Kanalda?
Manchester City ile Inter arasındaki bu büyük kapışma, Spor 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Maçın canlı yayınına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Manchester City - Inter Canlı İzle

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı                                         CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı                                        

Maç günü yaklaştıkça, takımların son durumları, muhtemel 11'ler ve maç öncesi analizler de futbolseverlerin bilgisine sunulacak. Bu önemli karşılaşmayı kaçırmayın!