Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan dizi, güçlü kadro ve etkileyici hikayesiyle büyük beğeni topluyor. Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan ve Burcu Biricik gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız, izleyicisini her bölümde derin hikayesi ve heyecan dolu gelişmelerle adeta soluk soluğa bırakıyor.

81. bölüm fragmanında izleyiciyi şok eden an, Hayri'nin bıçaklandığı sahne oldu. Hayri, kendisini bıçaklayan Laz Kızı tarafından öldürülecek mi? Bu soru izleyicilerin kafasını kurcalıyor.
Bir önceki bölümde Hayri'nin, Nalan'ı aldatmaya başlaması ve sonrasında Nalan'dan ayrılması, olayların seyrini değiştirdi. Laz Kızı, Hayri'yi ailesinden ve çocuklarından ayırmak için uğraşıyor. Ancak, fragmanda gösterildiği gibi Hayri'yi bıçaklıyor. Hayri'nin durumu ne olacak? Öldü mü, yoksa hayatta kalacak mı?

Camdaki Kız'ın 81. yeni bölümü 8 Haziran Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. İzleyiciler bu tarihi heyecanla bekliyor ve 81. bölümde Hayri'nin akıbetini merakla bekliyorlar.

Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin Meriç Aral ile mi evlendi? Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin Meriç Aral ile mi evlendi?

Haber Merkezi